Kinesiotaping - TEMTEX kinesio tape

Home | A termékről | E-shop | Kapcsolat Temtex +36 20 489 1838
Home  /  Termékek
logo
Kínálat
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár üres.

E-shop megnyitása
Akciós termékek
Ajánljuk
Kapcsolat

+36 20 489 1838

info@rehasport.hu

 

REHASPORT TRADE Kft.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Csak Budapesten

előzetes telefonos

megbeszélés alapján.

  TEMTEX Cross tape, bézs 2,1 x 2,7 cm – 160 db ÚJDONSÁG!6600,- Ft
(ÁFA-val)

Cross tape a TOWATEK Koreától! A Cross tape egy kis méretű, rugalmatlan rács, melyet az úgynevezett feszültség pontokra (trigger pontokra) kell helyezni. Az izmokat nemcsak szomatomotoros és szomatoszenzitív idegek működtetik, vegetatív idegek is szerepet kapnak a működésben; hatással vannak az izmokra és a bőrre. Az izmok és a bőr tehát központi közvetítő hálója az idegrendszeri izgalomnak. A Cross tape segítséget nyújhat, nemcsak az izom-, de érproblémák esetén is. Hypoallergén ragasztóanyagot tartalmaz, latex-mentes és vízálló. A TEMTEX Cross tape 2 évig tárolható, 10-25 °C és 40-70 % páratartalom között.

darab
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
spodni
Temtex
Temtex

Menu

Home

Kinesio taping

E-shop

Galéria

Kapcsolat

A termékről


A kinesiotaping nemcsak a mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló módszer; segíti az öngyógyító folyamatok elindítását a szervezetben és fájdalomcsökkentő hatású. A TEMTEX kinesio tape a kezdetektől fogva úgy lett kifejlesztve, hogy az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bírjon, így a kinesiotaping kezelés egyedülálló eszköze.

A TEMTEX kinesio tape 100% pamutból készül. Elasztikus tulajdonságának köszönhetően hosszanti irányban nyújtható, elengedéskor azonban visszanyeri eredeti méreteit. Éppen elasztikus tulajdonsága teszi lehetővé, hogy a kinesio tape a lágy szövetekkel összhangban “dolgozzon”, ennek köszönhetően lehet a TEMTEX kinesio tape a duzzanatok, limfödémák, belső és mozgásszervi akkut és krónikus megbetegedések kezelésének oly hatékony módja.

Temtex
© 2011 REHASPORT