Kinesiotaping - TEMTEX kinesio tape

Home | A termékről | E-shop | Kapcsolat Temtex +36 20 489 1838
Home  /  Termékek
logo
Kínálat
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár üres.

E-shop megnyitása
Akciós termékek
Ajánljuk
Kapcsolat

+36 20 489 1838

info@rehasport.hu

 

REHASPORT TRADE Kft.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Csak Budapesten

előzetes telefonos

megbeszélés alapján.

  TEMTEX Kinesio Tape Classic, lila 5 cm x 5 m3300,- Ft
(ÁFA-val)

Kinesio taping Dél-Koreából: TEMTEX kinesio tape.A 150-160%-os rugalmasságú TEMTEX kinesio tape-et a fájó izomra kell helyezni; megemeli a felső bőrréteget, enyhíti a fájdalomérzetet és növeli a nyirokáramlást. A TEMTEX kinesio tape légáteresztő és vízálló. Anyaga 100% pamut, mely speciális orvosi ragasztóanyagot tartalmaz, hatóanyagot nem. A TEMTEX Classic kinesio tape 2 évig raktározható 10-25 °C között, 40-70%-os páratartalmon.

darab
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
spodni
Temtex
Temtex

Menu

Home

Kinesio taping

E-shop

Galéria

Kapcsolat

A termékről


A kinesiotaping nemcsak a mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló módszer; segíti az öngyógyító folyamatok elindítását a szervezetben és fájdalomcsökkentő hatású. A TEMTEX kinesio tape a kezdetektől fogva úgy lett kifejlesztve, hogy az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bírjon, így a kinesiotaping kezelés egyedülálló eszköze.

A TEMTEX kinesio tape 100% pamutból készül. Elasztikus tulajdonságának köszönhetően hosszanti irányban nyújtható, elengedéskor azonban visszanyeri eredeti méreteit. Éppen elasztikus tulajdonsága teszi lehetővé, hogy a kinesio tape a lágy szövetekkel összhangban “dolgozzon”, ennek köszönhetően lehet a TEMTEX kinesio tape a duzzanatok, limfödémák, belső és mozgásszervi akkut és krónikus megbetegedések kezelésének oly hatékony módja.

Temtex
© 2011 REHASPORT