Kinesiotaping - TEMTEX kinesio tape

Home | A termékről | E-shop | Kapcsolat Temtex +36 20 489 1838
Neznámá sekce
logo
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár üres.

E-shop megnyitása
Akciós termékek
Ajánljuk
Kapcsolat

+36 20 489 1838

info@rehasport.hu

 

REHASPORT TRADE Kft.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Csak Budapesten

előzetes telefonos

megbeszélés alapján.

ÜDVÖZÖLJÜK A REHASPORT TRADE KFT. OLDALÁN!

Cégünk sportterapeuták számára hasznos termékek importálásával, fejlesztésével és disztribúciójával foglalkozik. Vásárlóink elsősorban sport-, és fizioteraputák, gyógymasszőrök, illetve magán és állami rehabilitációs intézetek. A legjobb magyar sportolókkal és terapeutáikkal működünk együtt. Üzletünket sikeresen megnyitottuk a szomszédos Szlovákiában is.

 

Elsődleges célunk az Ön elégedettsége! Ezt az általunk garantált magas minőséggel, a piacon egyedülláló, konkurencia nélküli árainkkal és legfőképp a vásárlóinhoz való személyes hozzáállással érjük el. Hisszük, hogy Ön is a kívánságaira leghatékonyabb megoldást kínáló partnerként értékeli majd a REHASPORT TRADE kft. –t, és reméljük, hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk!

TEMTEX–TAPE.HU – AKCIÓK

Ügyfeleink számára nagy mennyiség vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk. Termékeink ára az ÁFA-t tartalmazza! Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk, örömmel állunk az Ön rendelkezésére!

spodni
Temtex
Temtex

Menu

Home

Kinesio taping

E-shop

Galéria

Kapcsolat

A termékről


A kinesiotaping nemcsak a mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló módszer; segíti az öngyógyító folyamatok elindítását a szervezetben és fájdalomcsökkentő hatású. A TEMTEX kinesio tape a kezdetektől fogva úgy lett kifejlesztve, hogy az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bírjon, így a kinesiotaping kezelés egyedülálló eszköze.

A TEMTEX kinesio tape 100% pamutból készül. Elasztikus tulajdonságának köszönhetően hosszanti irányban nyújtható, elengedéskor azonban visszanyeri eredeti méreteit. Éppen elasztikus tulajdonsága teszi lehetővé, hogy a kinesio tape a lágy szövetekkel összhangban “dolgozzon”, ennek köszönhetően lehet a TEMTEX kinesio tape a duzzanatok, limfödémák, belső és mozgásszervi akkut és krónikus megbetegedések kezelésének oly hatékony módja.

Temtex
© 2011 REHASPORT